• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Kunststof kledinghangers

Onze kunststoffen kledinghangers zijn gemaakt van zeer stevig plastic en zullen niet snel breken, waardoor ze lang meegaan. De hangers zijn verpakt per 100 stuks en zijn voorzien van een broeklat die twee belangrijke functies heeft. De broeklat biedt extra stevigheid en geeft de mogelijkheid om extra kledingstukken, zoals een sjaal, aan de hanger te plaatsen. Bekijk ons aanbod en kies voordelige kledinghangers voor uw garderobe.

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
  1. € 69,00
  2. € 59,00
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Stevige plastic kledinghangers voor de garderobe

De stevige zwarte kledinghangers bieden wij aan tegen een zeer aantrekkelijke prijzen. Voor 100 stuks betaalt u slechts 57,50 en worden geleverd in een kartonnen doos. Garderobe.nl levert alleen maar hoge kwaliteit producten! Het gebruik van professionele kledinghangers kan een goede garderobe breken of maken. Als de garderobe bestaat uit allerlei onstevige en verschillende kleerhangers komt dat niet professioneel over. Bij ons bestelt u kunststof kledinghangers tegen de scherpste prijs! Zie ons assortiment en vind de kledinghangers voor uw garderobe.

Professionele zwarte kunststof kledinghangers

Bij Garderobe.nl bestelt u kunststof kledinghangers van hogewaardige kwaliteit. Naast plastic kledinghangers, bieden wij ook houten kledinghangers aan. De houten kledinghangers zijn verpakt per 50 stuks. Daarnaast bieden wij ook twee grote voordeelpakketten aan, 500 hangers voor de prijs van 450 en 1000 hangers voor de prijs van 850. Met de aanschaf van een voordeelpakket bespaart u veel geld en heeft u meteen genoeg kledinghangers voor de gehele garderobe. 

Voordelig zwarte plastic hangers bestellen hangers

Verbeter uw uitgaansbeleving door uw garderobe efficiënt te managen met de garderobehangers van Garderobe.nl. Als u voor 20:30 uur bestelt is uw order de volgende dag in huis. Onze producten worden gratis verzonden. Heeft u vragen over onze kledinghangers of over een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 365 0101.   

Advies op maat van Garderobe.nl

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring zijn wij ook in staat om u advies op maat te geven over de inrichting van uw garderobe. Garderobe.nl levert namelijk alles om uw garderobe te optimaliseren. Naast kunststof garderobehangers bieden bij bijvoorbeeld ook voorgedrukte tickets, garderoberekken en ticketprinters. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en ontwikkeling tot het plaatsen van complete garderobes op maat. Resultaat, kwaliteit en persoonlijke service staan hierbij altijd voorop! 

Bekijk ook eens assortiment kledinghangers, houten kledinghangersgarderoberek en garderobenummers.