• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Houten kledinghangers

Onze houten kledinghangers zijn stevig en duurzaam, waardoor ze lang meegaan. De houten kledinghangers zijn verpakt per 50 stuks. Daarnaast bieden wij ook twee grote voordeelpakketten aan, 500 hangers voor de prijs van 450 en 1000 hangers voor de prijs van 850. Met de aanschaf van een voordeelpakket bespaart u veel geld en heeft u meteen genoeg kledinghangers voor de gehele garderobe. Bekijk ons aanbod en kies de juiste kledinghangers voor uw garderobe.

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Stevige houten kledinghangers voor een professionele garderobe

Garderobe.nl levert alleen maar hoge kwaliteit producten! Het gebruik van professionele kledinghangers kan een goede garderobe breken of maken. Als de garderobe bestaat uit allerlei onstevige en verschillende kleerhangers komt dat niet professioneel over. Bovendien zorgt het ervoor dat de kledingrekken chaotisch ogen en dat jassen van de hangers glijden. Bij ons bestelt u houten kledinghangers tegen de scherpste prijs! Zie ons assortiment en vind de kledinghangers voor uw garderobe.

Professionele houten kledinghangers met broeklat kopen

Bij Garderobe.nl bestelt u houten kledinghangers van hogewaardige kwaliteit. De houten kleerhangers zijn leverbaar in verschillende hoeveelheden, waarbij grote aantallen meer korting opleveren. De broeklat in onze houten kledinghangers zorgen voor extra stevigheid, wat handig is in de winter bij zware winterjassen. Ook biedt de broeklat de mogelijkheid om losse kledingstukken zoals een sjaal om de broeklat te knopen. Zo houdt u de eigendommen netjes bij elkaar en kunnen persoonlijke eigendommen niet zoek raken. Bent u op zoek naar kunststof kledinghangers of een standaard voor kledinghangers? Bekijk dan ons hele assortiment.

Voordeelverpakkingen stevige houten kleerhangers

Verbeter uw uitgaansbeleving door uw garderobe efficiënt te managen met de garderobehangers van Garderobe.nl. Als u voor 20:30 uur bestelt is uw order de volgende dag in huis. Onze producten worden gratis verzonden. Heeft u vragen over onze kledinghangers of over een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 365 0101.   

Advies op maat van Garderobe.nl

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring zijn wij ook in staat om u advies op maat te geven over de inrichting van uw garderobe. Garderobe.nl levert namelijk alles om uw garderobe te optimaliseren. Naast houten garderobehangers bieden bij bijvoorbeeld ook voorgedrukte tickets, garderoberekken en ticketprinters. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en ontwikkeling tot het plaatsen van complete garderobes op maat. Resultaat, kwaliteit en persoonlijke service staan hierbij altijd voorop!