• Voor 20:30 besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Standaard voor kledinghangers

Een standaard voor kledinghangers zorgt ervoor dat de kledinghangers in de garderobe gemakkelijk voor het grijpen zijn. Stevige rekken voor lege kledinghangers bestelt u hier tegen de scherpste prijs. Voor 20:30 besteld = morgen in huis.

  1. € 71,39 € 59,00
  2. € 131,89 € 109,00

Snelle doorloop dankzij efficiënte standaarden voor kledinghangers

Kledinghangers hebben een vorm die niet gemakkelijk te stapelen is. Voor een snelle doorloop in de garderobe is het belangrijk dat de kleerhangers snel voor het grijpen zijn, met name bij topdrukte. Middels een standaard voor lege kledinghangers of een klein garderoberek met meerdere stangen kunnen de kleerhangers snel worden opgehangen en gepakt worden.

Verschillende soorten standaarden voor kleerhangers

Hier vindt u twee verschillende standaarden aan die zowel voor houten als voor kunststof hangers geschikt zijn. Met onze verrijdbare standaard hangt u op meerdere niveaus hangers onder elkaar. Dit is als het ware een smal garderoberek, speciaal voor kledinghangers.

De andere variant is een standaard waar hangers plat op elkaar worden gestapeld. Normaliter wordt deze standaard zonder wieltjes geleverd, maar hij is ook leverbaar met wieltjes.

Stevige standaard voor kledinghangers bestellen bij Garderobe.nl

Een dispenser voor kledinghangers bestelt u tegen de scherpste prijs bij Garderobe.nl. Bestellingen die voor 20:30 geplaatst zijn worden de volgende dag direct geleverd. Bestellingen verzenden wij zonder extra verzendkosten.