• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Standaard voor kledinghangers

Een standaard voor kledinghangers zorgt ervoor dat de kledinghangers in de garderobe gemakkelijk voor het grijpen zijn. Stevige rekken voor lege kledinghangers bestelt u hier tegen de scherpste prijs. Voor 20:30 besteld = morgen in huis.

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
  1. € 59,00
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Snelle doorloop dankzij efficiënte standaarden voor kledinghangers

Kledinghangers hebben een vorm die niet gemakkelijk te stapelen is. Voor een snellere doorloop in de garderobe is het belangrijk dat de kleerhangers snel voor het grijpen zijn, met name bij topdrukte. Middels een standaard voor lege kledinghangers of een klein garderoberek met meerdere stangen kunnen de kleerhangers snel opgehangen en gepakt worden. Bekijk ons aanbod en kies uw gebruiksvriendelijke kledinghanger standaard voor uw garderobe.

Verschillende soorten standaarden voor kleerhangers

In onze collectie vindt u twee verschillende standaarden voor kledinghangers die zowel voor houten als voor kunststof hangers geschikt zijn. Met onze verrijdbare standaard hangt u op meerdere niveaus hangers onder elkaar. Dit is als het ware een smal garderoberek, speciaal voor kledinghangers. De andere variant is een standaard waar hangers plat op elkaar worden opgestapeld. Normaliter wordt dit standaard zonder wieltjes geleverd, maar hij is ook met wieltjes leverbaar. Heeft u wieltjes nodig om het standaard verrijdbaar te maken? Informeer ons over uw wens wanneer u uw bestelling heeft gemaakt.

Houten kledinghangers en kunststof kledinghangers

Bent u op zoek naar kledinghangers voor bij uw standaard? Bij Garderobe.nl bestelt u kunststof kledinghangers en houten kledinghangers van hoogwaardige kwaliteit. De houten kledinghangers zijn verpakt per 50 stuks. Daarnaast bieden wij ook twee grote voordeelpakketten aan, 500 hangers voor de prijs van 450 en 1000 hangers voor de prijs van 850. Met de aanschaf van een voordeelpakket bespaart u veel geld en heeft u meteen genoeg kledinghangers voor de gehele garderobe. Onze kunststof kledinghangers zijn verpakt per 100 stuks

Stevig standaard voor kledinghangers bestellen bij Garderobe.nl

Verbeter uw uitgaansbeleving door uw garderobe efficiënt te managen met de garderobehangers van Garderobe.nl. Als u voor 20:30 uur bestelt is uw order de volgende dag in huis. Onze producten worden gratis verzonden. Heeft u vragen over onze kledinghangers of over een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 365 0101.   

Advies op maat van Garderobe.nl

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring zijn wij ook in staat om u advies op maat te geven over de inrichting van uw garderobe. Garderobe.nl levert namelijk alles om uw garderobe te optimaliseren. Naast standaarden voor kledinghangers bieden bij bijvoorbeeld ook voorgedrukte tickets, garderoberekken en ticketprinters. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en ontwikkeling tot het plaatsen van complete garderobes op maat. Resultaat, kwaliteit en persoonlijke service staan hierbij altijd voorop!