• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Kledinghangers

Wij bieden kledinghangers van hoge kwaliteit en hebben keuze tussen houten kledinghangers en kledinghangers van kunststof. Naast kledinghangers leveren wij ook paraplutasjes om de paraplu’s in op te bergen en aan de kledinghanger te hangen. Zo blijven jassen beschermd tegen het water en kunnen de paraplu’s van uw gasten niet zoek raken. Bekijk ons aanbod en kies de juiste kledinghangers voor in uw garderobe.

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Hoge kwaliteit kledinghangers voor een professionele garderobe

Bij Garderobe.nl levereren we alleen maar hoge kwaliteit producten! Het gebruik van kledinghangers kan een goede garderobe breken of maken. Als de garderobe bestaat uit allerlei onstevige en verschillende kleerhangers komt dat niet professioneel over. Bovendien zorgt het ervoor dat de kledingrekken chaotisch zijn en dat jassen van de hangers glijden. Bij ons bestelt u in een keer grote hoeveelheden van dezelfde kledinghangers tegen de scherpste prijs. 

Professionele houten en kunststof kledinghangers met broeklat

Hier bestelt u hoge kwaliteit houten kledinghangers en kunststof kledinghangers. De houten kleerhangers zijn leverbaar in verschillende hoeveelheden, waarbij grote aantallen meer korting opleveren. De kunststof kleerhangers zijn leverbaar per 100 stuks en de kledinghangers van hout zijn leverbaar vanaf 50 stuks. De broeklat in onze kledinghangers zorgen voor extra stevigheid en de mogelijkheid om losse kledingstukken zoals een sjaal om de broeklat te knopen. Zo houdt u de eigendommen netjes bij elkaar en kan er niets zoek raken. Vooral in de winter dragen mensen vaak zware winterjassen. Dankzij de broeklat kunnen de kledinghangers ook zware winterjassen dragen.  

Stevige kledinghangers kopen bij Garderobe.nl

Verbeter uw uitgaansbeleving door uw garderobe efficiënt te managen met een garderobehangers van Garderobe.nl. Als u voor 20:30 uur besteld is uw order morgen in huis. Onze producten worden gratis verzonden. Heeft u vragen over onze kledinghangers of over een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 365 0101.   


Advies op maat van Garderobe.nl

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring zijn wij ook in staat om u advies op maat te geven over de inrichting van uw garderobe. Garderobe.nl levert namelijk alles om uw garderobe te optimaliseren. Naast garderobehangers bieden bij bijvoorbeeld ook voorgedrukte tickets, garderoberekken en ticketprinters. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en ontwikkeling tot het plaatsen van complete garderobes op maat. Resultaat, kwaliteit en persoonlijke service staan hierbij altijd voorop!