• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
 • Gratis verzending
 • Alle producten op voorraad

Plastic nummers

Bent u op zoek naar garderobenummers van plastic? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment bieden wij naast plastic garderobetickets ook papieren garderobenummers. Wilt u de garderobetickets meer dan één keer gebruiken? Dan is het verstandig om te investeren in garderobenummers van kunststof. Om u een beter beeld te geven van onze garderobenummers kunt u ons monsterpakket bestellen. U ontvangt een boekje met ons productoverzicht en samples, zodat u kunt bepalen of de garderobetickets van plastic of garderobe labels van papier uw voorkeur hebben. 


Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
 1. € 29,95
 2. € 29,95
 3. € 29,95
 4. € 29,95
 5. € 29,95
 6. € 29,95
 7. € 29,95
 8. € 29,95
 9. € 29,95
 10. € 29,95
 11. € 279,50
 12. € 279,50
 13. € 469,95
 14. Monsterpakket
  Waardering:
  0%
  • Boekje met productoverzicht
  • Samples van onze tickets
  € 1,00
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina

Herbruikbare plastic garderobenummers in de garderobe

De garderobenummers in deze categorie zijn van hoogwaardige kwaliteit plastic gemaakt waardoor ze herbruikbaar zijn. Papieren nummers zijn na één keer niet meer gemakkelijk te gebruiken. Ze worden door de klant in de broekzak of portemonnee gefrommeld, waardoor ze lelijk en onleesbaar worden. Plastic garderobenummers zijn stevig waardoor intact blijven en de inkt op de nummers niet vervaagt. 

Verschillende nummerreeksen van garderobenummers leverbaar

Niet iedere garderobe is even groot. Daarvoor hebben wij meerdere nummerreeksen leverbaar. Heeft u een grote garderobe met plek voor tientallen jassen? Dan is de set met 100 garderobenummers voldoende voor uw garderobe. Heeft u een garderobe met plek voor ruim duizend jassen en tassen, dan past de set van 2000 garderobenummers beter bij u. Onze plastic garderobe labels zijn leverbaar in reeksen van 100, zodat u niet met een groot aantal nummers zit dat niet gebruikt wordt. Het is dankzij de losse nummerreeksen ook mogelijk om een aantal verloren nummers te vervangen of om de garderobe  met een aantal nummers uit te breiden. 

In enkelvoud geleverd en ontworpen voor haakjes & kleerhangers

Onze stevige garderobenummers worden in enkelvoud geleverd. Indien u één nummer voor aan de kleerhanger wilt plaatsen en één nummer wilt meegeven aan de klant, raden wij aan om de nummers in tweevoud te bestellen. De nummers hebben een speciaal ontwerp waarop ze (zo goed als) iedere kleerhanger en iedere kapstok passen. Het gat in de labels is ruim en voorzien van een inkeping voor de ijzeren haak aan de kleerhanger.