• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Garderobe optimaliseren

Bent u op zoek naar een manier om:

  • Uw gasten tevreden te stellen?
  • Uw personeel efficiënter in te zetten om uw gasten te bedienen?
  • Beter inzicht in de omzet en andere cijfers van uw garderobe te verkrijgen?
  • Meer inkomsten te genereren met uw garderobe?

Kies dan voor de Coatcheck ticketprinter!


De garderobe is vaak het eerste en laatste contactmoment tussen u en uw gasten. Het is dan ook cruciaal dat uw garderobe overzichtelijk is ingedeeld zodat uw personeel snel en efficiënt uw gasten kan helpen.

Uw gasten sneller en efficiënter bedienen met de Coatcheck ticketprinter

De Coatcheck ticketprinter is een zeer betaalbare printer die u snel terug verdient. Met deze printer drukt u razendsnel garderobetickets, bagagelabels, entreetickets of vouchers af. Een zeer effectieve manier om uw garderobe- en entree proces te optimaliseren.  

Met een optioneel toetsenbord kunt u eenvoudig uw garderobe in secties verdelen waardoor het nog overzichtelijker voor uw gasten wordt waar zij hun jas, tas of paraplu hebben afgegeven en dus ook weer op kunnen halen. Door de sectieverdeling worden rijen korter, kan het personeel efficiënt werken en ontvangen uw gasten hun ingeleverde item sneller terug. 

Daarnaast kunt u zeer snel tickets voorprinten en kan uw personeel tegelijkertijd tot 5 verschillende tickets printen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het garderobe ticket een kortingsvoucher voor een gratis 2de drankje  printen.

Direct inzage in garderobe omzet en aantal gasten

De Coatcheck ticketprinter kan op ieder gewenst moment een rapport uitdraaien waardoor u altijd over de gewenste management informatie, gespecificeerd per half uur, beschikt. Zo weet u precies hoeveel gasten u heeft ontvangen en welke items zijn afgegeven. Bovendien ziet u wat de drukste periodes op een dag zijn zodat de inzet van personeel hierop kan worden afgestemd.

Ticketprinter is voor diverse toepassingen inzetbaar

Onze Coatcheck ticketprinters zijn zeer geschikt voor het printen van garderobetickets. Maar worden ook vaak ingezet voor het printen van entreetickets voor feesten en evenementen. U vindt onze printers dan ook overal, van musea, zoals het van Gogh museum tot zelfs Buckingham Palace in Londen aan toe. Maar ook clubs zoals de Escape in Amsterdam, en theaters zoals Tivoli Vredenburg in Utrecht, maken gebruik van onze printers. Ook een kleinere horeca onderneming verdient de kosten van een ticketprinter al snel terug. Jantjes Verjaardag maakt al vele jaren succesvol gebruik van een Coatcheck ticketprinter. 


"Ik wil bij deze doorgeven dat ik en ook ons garderobe personeel super tevreden zijn met jullie ticketprinters, goede en directe bereikbaarheid en top service die jullie verlenen!" - Diana Tolud, Melkweg - Amsterdam


Meer tips van onze Garderobe expert

  • Wilt u uw garderobe verder professionaliseren gebruik dan onze mobiele garderoberekken. Is het rek vol, dan kan het rek naar een andere plaats binnen de garderobe worden gereden waardoor uw personeel minder hoeft te lopen.

  • Kijk ook eens naar onze zelfklevende bagagelabels om snel en eenvoudig tassen en koffers te registeren. De bagagelabels kunnen eenvoudig verwijderd worden en laten geen lijmresten achter. Goede service richting uw gasten en een mooie (extra) inkomstenbron!

  • Een goed garderobe reglement is belangrijk om problemen voor te zijn. Download ons gratis reglement, goedgekeurd door een jurist.

  • Check wat u nog meer kunt verbeteren aan uw garderobe. Download hier alvast onze 10 gratis garderobe tips!