• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Garderobe advies op maat

Garderobe in het Anne Frank museum Garderobe op maat door Garderobe.nl - Anne Frank Huis 2018

Bent u op zoek naar een manier om:

  • Uw beschikbare ruimte optimaal in te delen passend bij uw huisstijl?
  • De routing voor uw entree / garderobe te verbeteren?
  • Een prettige en efficiënte werkomgeving voor uw personeel te creëren? 
  • Meer grip te krijgen op inkomsten van uw garderobe en inzet van uw personeel?

Wij helpen u graag! Garderobe.nl heeft ruim 15 jaar ervaring in het optimaliseren van garderobes en entrees. Of het nu gaat om een museum, theater, muziekpodium of evenementenhal, wij bieden een passende oplossing voor iedere branche. Op basis van een uitgebreide analyse vooraf kan Garderobe.nl een scherp aanbod maken, zodat u nooit teveel betaald.

Vraag om een persoonlijk advies voor uw garderobe of entree!


De garderobe is vaak het eerste en laatste contactmoment tussen u en uw gasten. Het is dan ook heel belangrijk dat de garderoberuimte een prettige sfeer uitstraalt passend binnen het geheel van uw locatie. Hieronder leest u meer over onze aanpak.

Analyse van uw situatie en uw garderobe wensen

Onze aanpak begint met het maken van een goede capaciteitsberekening. U moet er immers van op aan kunnen dat u het gewenste aantal jassen en tassen kunt aannemen in de daarvoor beschikbare ruimte. Daarnaast is het uiteraard van belang dat de nieuwe garderobe voor de lange termijn bruikbaar is en dat de investering ook daadwerkelijk terug verdiend wordt. Wij maken graag een realistische berekening voor u die 100% aansluit bij uw situatie.

Overzichtelijke routing verhoogt klanttevredenheid

Daarnaast is het een vereiste dat de routing logisch en overzichtelijk is, zodat er een snelle doorloop plaats vindt. De klanttevredenheid wordt hierdoor verhoogd en uw gasten hebben meer tijd voor het bestellen van drankjes. Een optimale routing werkt ook voor uw garderobepersoneel prettiger waardoor de sfeer binnen het team verbetert. Ook dit zullen uw gasten als positief ervaren. 

Alles op maat en toch zeer korte levertijden

Een op maat gemaakte garderobe kan aan zeer veel uiteenlopende wensen voldoen, zelfs de kleur van de garderoberekken is naar wens leverbaar. Daarnaast doen we er alles aan om de op maat gemaakte garderobe binnen zeer korte tijd te leveren.

  • Het hele proces, van oriëntatie tot realisatie, kan binnen 3 à 4 weken gerealiseerd worden (en indien noodzakelijk doen we er echt alles aan om het realisatieproces te versnellen).
  • U heeft in alle gevallen te maken met 1 contactpersoon.
  • De op maat gemaakte garderobe wordt vervaardigd in Nederland, is van superieure kwaliteit en wordt door onszelf geplaatst.

Naast ons advies over een op maat gemaakte garderobe kunnen we u ook adviseren over aanverwante garderobe artikelen zoals een ticketprinter. Met een ticketprinter professionaliseert u uw garderobe: u verkort de doorlooptijden, kunt u naast garderobetickets bijvoorbeeld ook kortingsvouchers uitprinten en heeft u een betere controle over uw omzet en inzet van uw personeel.


Garderobe.nl heeft voor toonaangevende bedrijven garderobes op maat gemaakt. Hieronder een aantal van onze klanten. Op verzoek brengen wij u graag in contact met deze relaties. 

Logo's klanten van Garderobe.nl


"Naast het leveren van fijn en goed werkende artikelen, zijn wij ook erg tevreden over het hoge serviceniveau van Garderobe.nl. Ze zijn makkelijk te contacten, reageren erg snel en staan altijd voor ons klaar. Of dit nou tijdens kantooruren is of er buiten! Daarnaast zijn ze ook nog bereid om mee te denken met garderobevraagstukken. Wij zijn erg tevreden!"  - Oscar van der Kleij, Rotterdam Ahoy

"Robbert en ik hebben elkaar leren kennen op een beurs in 2007. Zijn enthousiasme stak mij enorm aan. Ik dacht, wat een leuke en bloedfanatieke gast. Ben direct over gegaan en hij levert nu na 11 jaar nog steeds. Voor mij belangrijk: korte lijnen, afspraak nakomen en goede service verlenen. Hier scoort hij een dikke 10."  - Heinz Engels, Nr.7even, Heerlen


Wilt u weten wat Garderobe.nl voor u kan betekenen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met een adviseur! Laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mijn contactgegevens


Privacy beleid (AVG)  

Zie onze privacy policy voor meer informatie.