• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Garderobe in het Van Gogh

Het Van Gogh museum in Amsterdam ontving het afgelopen jaar een recordaantal bezoekers (meer dan 2,2 miljoen) en is daarmee het best bezochte museum in Nederland. Om het ontvangst van dit grote aantallen bezoekers in goede banen te leiden heeft het team van Garderobe.nl een complete garderobe op maat mogen bouwen.

Van Gogh Museum

De garderobe met een capaciteit van 20.000 jassen bevindt zich in de nieuwe glazen entree die in 2015 is geopend. De glazen uitbreiding biedt plek aan een foyer, waar zich naast de garderobe, ook de museumwinkel, balies en sanitair bevinden.

Om de inname en uitgave van de vele jassen en tassen snel en efficiënt te kunnen afhandelen, voor zowel de bezoekers als het personeel van het museum, zijn er 15 Coatcheck OneFive printers in gebruik. De routing is logisch en overzichtelijk ingericht zodat er een snelle doorloop kan worden gerealiseerd. Dit wordt door de bezoekers en het personeel van het museum  als zeer prettig ervaren.

Ondanks het feit dat ieder jaar meer mensen het wereldberoemde museum bezoeken, voldoet de garderobe nog steeds aan de huidige wensen van het Van Gogh museum. Een investering die zich reeds vele malen op verschillende vlakken heeft terug verdiend.