• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Advies voor het inrichten van uw garderobe

Garderobe.nl levert alles om uw garderobe te optimaliseren, zoals ticketprinters voor het printen van garderobe- en entreetickets, voorgedrukte tickets, garderoberekken en hangers. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en ontwikkeling tot het plaatsen van complete garderobes op maat. Resultaat, kwaliteit en persoonlijke service staan hierbij altijd voorop!

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Wilt u een nieuwe garderobe opzetten en kiezen uit ons hoogwaardige productaanbod van rekken, hangers, tickets en ticketprinters?
  • Of heeft u al een garderobe en wilt u weten hoe u deze kunt optimaliseren?
  • Of wilt u een compleet advies op maat, van routing tot aantal benodigde garderoberekken en ticketprinters?

Maak hieronder uw keuze:

Garderobe in het Anne Frank Huis

Garderobe op maat door Garderobe.nl - Anne Frank Huis 2018


"Naast het leveren van fijn en goed werkende artikelen, zijn wij ook erg tevreden over het hoge serviceniveau van Garderobe.nl. Ze zijn makkelijk te contacten, reageren erg snel en staan altijd voor ons klaar. Of dit nou tijdens kantooruren is of er buiten! Daarnaast zijn ze ook nog bereid om mee te denken met garderobevraagstukken. Wij zijn erg tevreden!" - Oscar van der Kleij, Rotterdam Ahoy


Branchespecifiek advies


Cases

Wij hebben voor grote namen de garderobe mogen inrichten. Over de manier waarop wij deze garderobes hebben aangepakt en hoe de garderobe is ingericht leest u in onze cases. Bekijk hieronder onze meest recente cases.


Referenties

In de meer dan 15 jaar dat wij actief zijn, hebben wij voor meerdere grote namen de garderobe mogen inrichten. Enkele van deze namen zijn het Van Gogh Museum, RAI Amsterdam en Buckingham Palace in Londen. Bent u benieuwd naar de ervaring van deze grote namen met Garderobe.nl?

Op verzoek brengen wij u graag in contact met deze relaties.

Bekijk meer referenties >>


Wilt u ook efficiënter werken?

Garderobe.nl staat voor een persoonlijk advies op maat. Een garderobe in een theater is immers anders dan een garderobesysteem voor een discotheek of voor een evenement. Nieuwsgierig hoe u uw garderobe efficiënter in kunt richten en meer omzet kunt behalen? Maak dan direct een afspraak met onze adviseur.

Mijn contactgegevens


Privacy beleid (AVG)

Zie onze privacy policy voor meer informatie.