• Voor 20:30 besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Garderobe advies op maat voor iedere branche

Uw garderobe is uw visitekaartje: hier begint en eindigt de ervaring van uw bezoekers. Een goed georganiseerde garderobe is niet alleen prettig voor uw bezoekers, maar kan ook een interessante bron van inkomsten zijn. Om uw bezoekers een prettige garderobe ervaring te leveren en om de garderobe in te zetten als inkomstenbron is het belangrijk dat deze op de meest efficiente manier wordt ingericht.

Waarom Garderobe.nl?


Garderobe oplossingen per branche


Cases

Wij hebben voor grote namen de garderobe mogen inrichten. Over de manier waarop wij deze garderobes hebben aangepakt en hoe de garderobe is ingericht leest u in onze cases. Bekijk hieronder onze meest recente cases.


ReferentiesVan Gogh Museum logo

In de meer dan 15 jaar dat wij actief zijn hebben wij voor meerdere grote namen de garderobe mogen inrichten. Enkele van deze namen zijn het Van Gogh Museum, RAI Amsterdam en Buckingham Palace in Londen. Bent u benieuwd naar de ervaring van deze grote namen met Garderobe.nl?

Op verzoekbrengen u graag in contact met deze relaties. 

Bekijk al onze referenties >>


Wilt u ook efficiënter werken?

Garderobe.nl staat voor een persoonlijk advies op maat. Een garderobe in een theater is immers anders dan een garderobesysteem voor een discotheek of voor een evenement. Nieuwsgierig hoe u uw garderobe efficiënter in kunt richten en meer omzet kunt behalen? Maak dan direct een afspraak met onze adviseur.

Meld u aan voor vrijblijvend advies