• Voor 20:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Alle producten op voorraad

Advies voor het inrichten van uw garderobe

Garderobe.nl levert alles om uw garderobe te optimaliseren, zoals ticketprinters voor het printen van garderobe- en entreetickets, voorgedrukte garderobe- en entreetickets, bagagelabels zodat u eenvoudig, snel en professioneel bagage in ontvangst kunt nemen en ook weer terug kunt geven aan uw gasten. Ook leveren we (maatwerk) garderoberekken en bijbehorende  hangers. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies, ontwerp en ontwikkeling tot het plaatsen van complete garderobes op maat. Kwaliteit, resultaat, snelle levering en persoonlijke service staan hierbij altijd voorop!

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Wilt u een nieuwe garderobe opzetten en kiezen uit ons hoogwaardige productaanbod van ticketprinters, tickets, bagagelabels, rekken en/ of hangers?
  • Heeft u al een garderobe en wilt u weten hoe u deze kunt optimaliseren?
  • Of wilt u een compleet advies op maat, van routing tot aantal benodigde garderoberekken en ticketprinters?

Maak hieronder uw keuze:

Garderobe in het Anne Frank Huis

Garderobe op maat door Garderobe.nl - Anne Frank Huis 2018


"Naast het leveren van fijn en goed werkende artikelen, zijn wij ook erg tevreden over het hoge serviceniveau van Garderobe.nl. Ze zijn makkelijk te contacten, reageren erg snel en staan altijd voor ons klaar. Of dit nou tijdens kantooruren is of er buiten! Daarnaast zijn ze ook nog bereid om mee te denken met garderobevraagstukken. Wij zijn erg tevreden!" - Oscar van der Kleij, Rotterdam Ahoy


Branchespecifiek advies


Projecten

Wij hebben voor een zeer breed scala aan klanten de garderobe mogen inrichten. Over de manier waarop wij deze garderobes hebben geoptimaliseerd en hoe de garderobe is ingericht leest u in onze cases. Bekijk hieronder een van onze projecten waar we zeer trots op zijn.


Referenties

In de meer dan 15 jaar dat wij actief zijn, hebben wij voor meerdere grote namen de garderobe mogen inrichten. Enkele van deze namen zijn het Van Gogh Museum, RAI Amsterdam en TivoliVredenburg. Ook geven wij advies en leveren wij onze producten in het buitenland, zoals Buckingham Palace London en het Fondation Beyeler Museum te Basel. Bent u benieuwd naar de ervaring van deze klanten met Garderobe.nl?

Op verzoek brengen wij u graag in contact met een van onze relaties. 

Bekijk meer referenties >>


Wilt u ook efficiënter werken?

Garderobe.nl levert graag garderobe artikelen, van standaard tot advies op maat. De garderobewensen en -eisen van een poppodium zijn immers anders dan die van een museum of evenementenlocatie. Wilt u graag weten hoe u uw garderobe efficienter kunt inrichten. de klanttevredenheid kunt verhogen, kosten kunt besparen en meer omzet kunt realiseren? Maak dan direct een afspraak met Robbert Goedvolk, eigenaar van Garderobe.nl.

Mijn contactgegevens


Privacy beleid (AVG)  

Zie onze privacy policy voor meer informatie.